Zobacz temat

Test Drive Unlimited 2 TDU » Test Drive Unlimited =2= » Problemy
 Drukuj temat
Brak statusu serwera i zacinka w menu [roziwązane] ale proszę wejsci i odpisac
Scofield

Witam
Od kilku dni ciupie sobie w TDU 2.
Lecz dziś coś się stało.
Gdy odpalam grę to w Launcherze nie ma juz pokazanego statusu serwera (czy jest online czy nie) czy to oznacza że serwer jest wyłączony?
Ok klikam na PLAY i w końcu przechodzę do ekranu gdzie jest przedstawione jakieś auto i trzeba wcisnąć jaki kolwiek przycisk aby przejść dalej. No więc klikam i w tedy gra dalej się nie ładuje tylko pozostaje w tym menu. (chodzi mi o to co jest po intro)

Bardzo proszę o pomoc
Szukałem w google ale w sumie nie wiedziałem jakich słów kluczowych użyć.

Edit:
Po długim czekaniu wyskoczyło że serwery są wyłączone. Może ktoś mi powiedzieć ile to będzie trwalo ?? Wprowadzają nowy DLC czy co ??

Edytowane przez Scofield dnia 15-02-2012 13:16

Zwolek

Scofield napisał(a):
Witam
Od kilku dni ciupie sobie w TDU 2.
Lecz dziś coś się stało.
Gdy odpalam grę to w Launcherze nie ma juz pokazanego statusu serwera (czy jest online czy nie) czy to oznacza że serwer jest wyłączony?
Ok klikam na PLAY i w końcu przechodzę do ekranu gdzie jest przedstawione jakieś auto i trzeba wcisnąć jaki kolwiek przycisk aby przejść dalej. No więc klikam i w tedy gra dalej się nie ładuje tylko pozostaje w tym menu. (chodzi mi o to co jest po intro)

Bardzo proszę o pomoc
Szukałem w google ale w sumie nie wiedziałem jakich słów kluczowych użyć.

Edit:
Po długim czekaniu wyskoczyło że serwery są wyłączone. Może ktoś mi powiedzieć ile to będzie trwalo ?? Wprowadzają nowy DLC czy co ??

Jeśli chodzi o serwery Może testowali coś do update nie wiadomo nic nie pisze na stornie tdu2 :E

Scofield

Na facebooku piszą:

Pobierz kod źródłowy  Kod źródłowy
Heads up Drivers! The TDU2 PC servers will be coming down for maintenance on Wednesday, February 15th, 2012 at 1AM Pacific Standard Time (9AM GMT). Down time is expected to last for approximately 6 hours. Plan your racing accordingly.

i 2 wiadomosc

Pobierz kod źródłowy  Kod źródłowy
Heads up guys! Due to unforeseen difficulties the TDU2 PC servers are expected to be down until 4am PST (1pm GMT). The team is working around the clock to get the servers up as soon as humanly possible. Plan accordingly.

(Please note that the 'offline' mode is still available for play)

Podziel się tym wątkiem
Dodaj do:
Adres:
Na forum:
HTML:
Przejdź do forum:
Ferrari 250GTO
Miura by czyrys
Challenge Stradale... II
American Club Racer
(?)
1.czyrys (5730)